7 mars 2018... lilllördag med tryfflagrisen i tomaaatig pastasås

28158429_2113768608864418_7395544147358121984_njpg
då så... lite lyxigare pölse idag, jo tryfflagrisen från sotnosen's frysbox! hitta ca 2 dl frysta kantareller från sveaskogen & fräs det med en hackad gul löl, lite oregano & paprikapulver (gärna lite rökigt) sedan smular du sönder köörvens innehåll i pannan (ej fjälstret) räkna 2 st pölse för 4 portioner ge det redigt mycket stekyta under tiden sätter du på pastavatten vi använder gärna braiga typ muttis körsbärstomater på burk (en räcker) & en skätt vin, balansera med lite socker om det behövs & kanske lite vatten koka pasta - här gastro imports variant med karl-johansmak men det bestämmer du själv när det återstår några minuter på pastans koktid så slänger du i lite broccoli med där så slipper du tänka på en sallad, allt i ett häll av pastan & spola i varmt vatten från kranen sedan slungar du den med tryffelolja smaka av din sås med salt & peppar plus lite örter & servera det hela med lite riven parmigiano eller som här lite överbliven manchego
smaklig körvspis!
korv&kram//sotnosen28428931_2049998098551651_1603414847553273856_njpg