företag

sugen på att skämma bort era duktiga arbetare? eller kanske imponera på värdefulla kunder? behöver ni lite miljöombyte inför kommande konferenser? då har ni kommit rätt! berätta hur ni tänker så skräddarsyr vi det ultimata upplevelsepaketet! nedan får ni lite inspiration men vi älskar att skapa så bara kör på & utmana oss!
i samarbete med Karsholsm skjutbiograf, Charlis Brygghus & Minas chokladstudio kan vi baka in roliga aktiviteter som tillåter er andas in annat än kööörvrök för en liten stund... ni kan även få måla lite på en vintagemöbel med rolfssons diversehandel!
musik? jaaa... fisherman's friends från blekinge eller bark & the band från ekestad är våra favvisar

konferens

lite miljöombyte med massor inspiration från omgivande natur? plus ett par lantisar i form av ompysslande korvmadammer till ert förfogande? 

frulle, lunch & en minikorvskola inkl eftermiddagsfika... 

tisdag-torsdag 550:-/person 

minst 10!

after work 

affärslunch

belöna din personal eller fjäska för braiga kunder med en fredags aw... 4 smårätter plus dessert kika på menyn under fliken after work ibland har vi musikunderhållning för det lilla extra, fråga gärna efter det om det är så att ni vill ha llite hålligång!


eller en grönskande lunch bestående av köörv traktens bästaste kött & bondens gröna inkl husets busiga kakor & kaffe från blekinge kafferosteriet 

lite vardagslyx & en alldeles giltig ursäkt... personalvård & kundnöjdheten på förstaste plats!


355:-/person & aw

fredagar 17-22


155:-/person & lunch 

tisdag-fredagminst 10

provning & skola


smaka på 4 olika köörvar med tillhörande tillbehör i en 4-rätters meny eller varför inte baka in lite teambuilding i en pölseskola?


450:-/person & provning inkl konferens möjligheter
550:-/person & pölseskola inkl konferensmöjligheter

bilder av joel andersson a.k.a. vetemix