kontakt

korvmadammerna är ofta i köket, där kladdar de & busar eller också är de på språng med cateringar & inköp så svarar de inte i telefon funkar det alltid med ett sms... deras favvis! e-post funkar också utmärkt bara skriv till chitchatt@sotnosenskorvar.se

korvmadam vewe

veronica börjesson som hon också heter är den halländska versionen av oss... vill du chitchatta så når du henne på 0708-972750!


korvmadam bub

maria bub för lite brasilianska inslag... här kan du även passa på att prata samba & caipirinhas! vill du nå henne så slå en pling på 0768-665067!

hitta hit till korvcaféet ... 

buss

buss 550 från kristianstad c mot arkelstorp... hoppa av vid hållplatsen flackarpsvägen & följ skylten sotnosen's korvcafé ca 6 minuters promenix har du tur så träffar du även karsholms söta kossor! På vänstersida av vägen hittar ni sedan korvcaféet i en tegelbyggnad. 

bil

från kristianstad kör du mot arkelstorp,  du följer vägen i ca 15 km tills det dyker upp en skylt med sotnosen's korvcafé (skylten är på vänster sida) där svänger du höger in på karstavägen du kör i ca 3 min längs med åkrarna & på vänster sida dyker det upp en tegelbyggnad där korvcaféet ligger gps:en vill gärna leda in dig på karsholmsvägen men fortsätt lite till & sväng inte av vägen förrän du ser vår sotnosen skylt